این پیام نشون میده که گوگل در دسترسی به نقشه سایت شما مشکل دارد. باید آدرس مربوط به نقشه را در مرورگر خود باز کرده و از صحت عملکرد آن مطمئن شوید. اگر نقشه سایت در مرورگر به درستی عمل میکند ممکن است به دلیل مشکلات هاست یا سرور شما این دسترسی محدود شده باشد.
- مشکل در فهم نقشه سایت از آنجا شروع می شود که تقریبا هر کسی در حوزه وب، نظرات ضد و نقیضی را در این مورد در وبلاگ خود یا فروم ها مطرح کرده است.
- همه افزونه ها رو غیرفعال کنید و فقط نقشه سایت فعال باشه.
- کاربران میتوانند در این فایل به دور از ظاهر گرافیکی و احتمالا گیج کننده سایت، به قسمت مورد نظر خود دست پیدا کنند.
- دائما محتواهای خود را به روز رسانی میکنید و میخواهید هر بار سریعا گوگل از این بروز رسانی ها مطلع شود.
- برای بررسی وضعیت کدهای سایت مپ ابزارهایی وجود دارد که بتوانید در کدها بدون ایجاد خطا تغییراتی انجام دهید.
بعد از این مرحله سایت مپ شما به سرچ کنسول اضافه می شود و شما می توانید جزئیات را مثل تصور زیر مشاهده کنید. توصیه ما این است که نقشه سایت را به صورت دستی وارد کنید تا مطمئن شوید که حتما موتورهای جستجو قادر به پیدا کردن آن هستند. البته شما برای پیکربندی هم می توانید از آدرس زیر اقدام کنید.
کاربردهای مهم نقشه سایت
این نقشه سایت همچنین میتواند به فرمت XML ایجاد شود و به موتور جستجو ارسال شود بنابراین آنها میتواند به طور مؤثرتر وبسایت را بررسی کنند. با استفاده از نقشه سایت از هر صفحه موجود در وبسایت آگاه شده از جمله هر گونه URLهایی که از طریق فرایند خزنده نرمال توسط موتور جستجو شناسایی نمیشوند. نقشههای سایت مفیدند اگر شما دارای سایتی با محتوای پویا هستید، همچنین دارای سایتی جدید و اینکه زیاد به آن لینک نشده و یا حاوی مقدار زیادی محتوای آرشیو شده است که به خوبی لینک نشده است. با اینکه احتمالا اغلب شما اطلاعات کلی در مورد اهمیت ثبت نقشه سایت در گوگل سرچ کنسول دارید، اما شاید با پیچیدگی های نحوه ساخت نقشه سایتی که در راستای ارتقا شاخص های سئو باشد بی خبر باشید. احتمالا در سئو اصطلاح نقشه سایت یا سایت مپ را شنیده باشید و از خودتان بپرسید نقشه سایت چیست؟ نقشه سایت یک فایل xml هست که به موتورهای جستجوگر معرفی میکنیم تا با پیچ و خمهای سایت ما آشنا شود. در این ویدیو شما را با نقشه سایت بهطور کامل آشنا خواهیم کرد.
چگونه نقشه سایتمان را به گوگل معرفی کنیم؟
هر دو گزینه های مناسبی هستند ولی توصیه ما استفاده از افزونه yoast seo هست. در غیر این صورت، از سوی گوگل بهروزرسانی صفحاتی که محتوای آنها تغییری نکرده است میتواند بهعنوان یک تکنیک اسپم شناخته شود. بسیار مهم است که سایت مپ شما و فایل Robots.txt هماهنگ با یکدیگر عمل کنند. در ادامه نحوه راهاندازی یک Sitemap … و بهینهسازی آن برای موتورهای جستجو را توضیح خواهیم داد. آژانس خلاقیت وبسیما در سال 2012 با هدف ایجاد تغییر و تحول در فضای وب ایران فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. ما هرسال با تلاش و پشتکار بسیار، همگام با استانداردهای روز دنیا گام برداشتیم و طی این سالها توانستیم نقش مهمی در اشتغالزایی، آموزش و تربیت نیروی حرفهای در صنعت وب ایفا کنیم.
کالکشنی از ابزارهای لازم و ضروری که هر مدیر سایت یا طراح سایت حرفهای باید داشته باشه رو از ما هدیه بگیرید. در بخش جامعه میتوانید سوالات خود را بپرسید و با سایر هممیهنان وردپرسی در ارتباط باشید. خوشحالیم که آموزش های وبسیما برای شما مفید و اثربخش بوده است.
مثلا اگر دو نسخه از یک صفحه دارید، تنها موردی را که ترجیح میدهید در نتایج جستجو نشان داده شود را در این فایل فهرست کنید. این صفحه در نقشه سایت هست اما به دلایلی قابل ایندکس نمی باشد. برای رفع این خطا می توانید مطلب ” خطای 404 چیست؟ ” را مطالعه کنید. بروزرسانی خودکار نقشه سایت بهترین گزینه خواهد بود؛ اما برای سایت هایی با کمتر از 100 صفحه، بروزرسانی دستی نیز می تواند انجام شود.