در نتیجه کاربران به شکل راحت تری میتوانند موضوع مورد نیاز خود را جستجو کرده و خیلی سریع تر به آنچه که به دنبالش هستند، دست پیدا کنند. نیازی به یادآوری نیست که کپی بودن محتوای متنی چه مشکلاتی در مسیر کسبوکار آنلاین شما به وجود خواهد آورد. بسیاری از وبسایتها برای تسریع فرایند تولید محتوا، از محتوای بقیه سایتها کپیبرداری میکنند؛ بدون اینکه از عواقب غیرقابل جبران این رویکرد آگاهی داشته باشند. یک مسیر ۰ تا ۱۰۰ برای کسانی که میخواهند با تولید محتوای متنی وارد دنیای سئو شوند. بازاریابی محتوا و استراتژی محتوایی را نیز به مرور آموزش خواهیم داد.
حالا فرض کنید 3 پاراگراف این صفحه به طرز تهیه املت بپردازد. عملا صفحات زامبی صفحاتی هستتند که گوگل آنها را ایندکس میکند ، ولی کسی آنها را نمیخواهد. زامبی پیج به صفحاتی از سایت شما هستند که هیچ ترافیکی ندارند. مطمئن شوید که تصاویر و سایر فایلهای رسانهایتان عملکرد محتوا را کند نمیکنند. رپورتاژ آگهیها، آگهیهای محلی هستند که فقط برای برآوردن یک هدف خاص در نظر گرفته میشوند و آن وادار کردن… راستش را بخواهید، کپی نویسی بدترین اشتباهی هست که یک تولید کننده محتوا می تواند انجام دهد.
- آیا هدف شما کلیک کاربران بر روی تبلیغ های سایت است؟ در این صورت بایستی این تبلیغ ها را در هنگام خواندن محتوا توسط کاربران برایشان نمایش دهید.
- هیچ قانون مشخصی وجود ندارد؛ اما روی هر چیزی لینک ندهید (و مسلما فقط کلمات کلیدی نیستند که میتوان به آنها لینک داد و اجبارا هم نباید به آنها لینک داد).
- بنابراین، تعیین هدف جستجو در سئو محتوا، بسیار اهمیت دارد.
- در محتوا دکمه اشتراک در رسانههای اجتماعی را قرار دهید؛ با این کار خوانندگان راحتتر میتوانند محتوای شما را در شبکههای اجتماعی بهاشتراک بگذارند.
مثلا عنوان “افزایش بازدید سایت؛ 8 روش برای افزایش ترافیک سایت در سال جدید” دارای دو کلمه کلیدی اصلی یعنی “افزایش بازدید سایت” و “افزایش ترافیک سایت” است. البته انواع مدل های محتوا در سایت وجود دارند که می توان به محتوای صفحه مقاله، محتوای صفحه محصول، محتوای دسته بندی ها، محتوای صفحه خدمات، محتوای لندینگ پیج های خاص در سایت اشاره کرد. مثلا بارها دیده ایم که در محتوای مورد نظر الکی کلمه کلیدی اصلی تکرار شده است. به عنوان مثال در هر پاراگراف کلمه کلیدی اصلی بی خود و بی جهت تکرار و بولد شده است. در صورتی که تکرار کلمه کلیدی منسوخ شده است و به جای آن باید روی مفهوم کلیدی تمرکز کنیم. به جای تکرار بیش از حد کلمه کلیدی بهتر است از عبارات مشابه، هم معنی، هم خانواده و مرتبط استفاده کنیم.
وبلاگ
سوالتون خیلی کلی است و بهینه سازی سازی محتوا هم یک مبحث خیلی طولانی است. در هر روز به صورت میانگین ۲۰۰۰۰۰۰ محتوا فقط توسط سیستم مدیریت محتوای وردپرس منتشر میشود. با یک ضرب و تقسیم حدودی به این نتیجه میرسیم که کاربران ایرانی در هر روز حدود ۱۷۵۵۰۰ پست جدید منتشر میکنند.
با استفاده از گوگل آنالیتیک و خیلی از ابزارهای دیگر می توانید مخاطبان و کاربران احتمالی را شناسایی کنید. خصوصیات و ویژگی ها، سن، جنسیت و علاقه آن ها به چه نوع مطلب مهمترین مواردی هستند که باید قبل از تولید محتوا در نظر باشید. در نظر این موارد کمک بزرگی به شما در بهینه سازی محتوا می کند. یکی از روش های افزایش بازدید و رتبه سایت، تولید محتوا است. با توجه به اینکه رتبه گرفتن در برخی از کلمات کلیدی دشوار است، استفاده از کلمات کلیدی طولانی یا long tail keywords بیشتر پیشنهاد می شود. اما کلمات کلیدی طولانی چیست؟ استفاده از کلمات کلیدی دم دراز چه تاثیری در سئو سایت دارد؟ چگونه با کلمات کلیدی لانگ تیل، نرخ تبدیل را افزایش دهیم؟ در این به تمام سوالات شما در این زمینه پاسخ داده ایم.
سئو سایت آموزشگاهی با 7 تکنیک
یکی از بخش های مهم سئو داخلی، داشتن محتوای سئو شده در سایت است. به طور خلاصه سئو کردن محتوا به معنی تولید و بهینه سازی محتواییست که پتانسیل کسب رتبه بالا در موتوهای جستجو را داشته و می تواند ترافیک زیادی از نتایج جستجو کسب کند. البته فراموش نکنید که هدف از نگارش متن و تولید محتوای متنی، کمک به مخاطب و قرار دادن او در مسیری درست است تا به سرعت به پاسخ پرسشهای خود برسد. در حال حاضر گوگل نیز نیاز کاربر را مقدم بر نیاز خود میداند و در رتبهبندی وبسایتها، رضایت کاربر و جذب حداکثری او را ملاک کار قرار میدهد.
میبینید که عنوان با کلیدواژه (عبارت کلیدی) آغاز میشود و در ادامه، با چند پرسش اساسی دنبال میشود. طرح این پرسشها در عنوان سبب میشود نرخ کلیک افزایش یابد. قانون اول ساخت URL این است که همیشه باید از ساختار پیچیده و گیجکننده بپرهیزید؛ هرچه کوتاهتر باشد بهتر است و البته باید از نظر کلیدواژه نیز بهینهسازی شده باشد. کاری که شما کردید و صفحه دستهبندی را noindex کردید درست است. به این علت که صفحه دستهبندی با وجود یک محصول ارزش ایندکس شدن ندارد و بودجه خزش سایت شما را هدر میدهد. همانطور که عرض کردم این آمار فقط مربوط به وردپرس است و آمار کلی تولید محتوا خیلی بیشتر از این است.
اگر بيشتر نتايج، پستهاى وبلاگ بودند، می فهمید كه لازم است شما هم پست وبلاگى بسازيد. اگر بيشتر نتايج صفحات فروش محصولند، پس عاقلانه تر است كه شما هم از اين صفحات داشته باشيد. حتماً این جمله از Bill Gates را شنیده اید که “محتوا پادشاه است”. جالب است بدانید که بیل گیتس این صحبت را حتی قبل از پیدایش گوگل، بیان نمود و امروزه این موضوع واقعاً صحت پیدا کرده است؛ حالا اگر محتوای شما، سئو هم شود که چه بهتر.