
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
نقشه سایت چیست، چگونه یک نقشه سایت سئو پسند داشته باشیم؟ مدیر دِو
اگر لینک سازی داخلی را به خوبی انجام ندهید و بک لینک زیادی داشته باشید، گوگل به سختی می تواند تمام صفحات سایت شما را پیدا کند. اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده نمی کنید نگران نباشید شما می توانید به کمک ابزار XML-Sitemaps.com یک فایل XML بسازید و به عنوان نقشه سایت استفاده کنید. اون هم دقیقا همون ایرادی رو از سایت شما گرفته که من بهتون گفتم، نوع کاراکتری که استفاده شده مناسب نیست و بهتر بود که از unicode یا UTF8 استفاده میکردید.
- در واقع مزیت اصلی وردپرس و افزونه های سئو وردپرس در این است که این ابزارها با اضافه شدن محتوای جدید بصورت خودکار نقشه سایت شما را بروز می کنند.
- بعد از دو هفته دوباره به بالا آوردن سایت کردم و الان از ۲۷۴ صفحه ای که url ها در سایت مپ محصولات هست ۳۰ تای اون رو شناخته و بقیه رو ایندکس نکرده و این برای من جای سوال هست.
- اگر از ابزارهای درست کردن فایل نقشه سایت استفاده کنید، یک گزینه یا تیکی برای ساخت نقشه سایت مخصوص موبایل داره که اون رو بزنی بقیه کارها خودکار انجام میشه.
- شما می توانید نقشه سایت خود را توسط Google Search Console در سیستم گوگل ثبت کنید.
- پیشنهاد میکنیم تنها از یک ابزار برای نقشه سایت استفاده کنید، ما در وبسیما از Google XML Sitemaps استفاده میکنیم.
ولی در حال حاضر همانطور که گوگل نیز اعلام کرده است بخش هایی از نقشه سایت شما به درستی عمل نمیکند. مثلا در همین آدرس ارسالی اگر روی لینک دوم کلیک کنید متوجه میشوید به جای اطلاعات آدرس ها صفحه سفید نمایش داده میشود. چه مدت از معرفی نقشه سایت شما گذشته است؟ برای بررسی و ایندکس صفحات پیشنهاد میکنیم حداقل 2 هفته به گوگل زمان دهید. گاهی با توجه به تعداد زیاد صفحات و موضوعات یک سایت ساخت چند نقشه سایت لازم میشود. در اینصورت فایل مربوط به هر نقشه سایت باید در یک فایل ایندکس نقشه سایت لیست شود.
اهمیت نقشه سایت در سئو چیست؟
بسیاری از استراتژی های سئو که می خواهید در مورد آنها بشنوید متمرکز بر کلمات کلیدی هستند – اما کارهای دیگری نیز وجود دارند که به همان اندازه بسیار حیاتی هستند. نقشه سایت برای خزیدن موتورها و ایندکس کردن وب سایت ضروری است تا بتوان محتوای درون آن را در نتایج جستجو قرار داد. سایت مپ ها در تمام مدل های طراحی سایت وجود دارند و به نوعی راهنمای سایت ها برای موتور های جستجو هستند. برای وردپرس، سایت سازها، cms هایی مانند لاراول و سایر فریم ورک های طراحی سایت، سایت مپ هایی وجود دارد که می توانید آنها را برای سایت خود استفاده کنید. Sitemap فایل متنی می باشد که در سایت شما آدرس تمام صفحات سایت را در بر دارد.
چگونه نقشه\xa0سایتمان را به گوگل معرفی کنیم؟
در غیر اینصورت گوگل اخطار می دهد که آپدیت تاریخ های صفحاتی که تغییری نکرده اند ممکن است بعنوان یک تاکتیک اسپم دیده شود. نقشه های سایت محدودیت URL دارند (تا 50 هزار تا URL را قبول می کنند). پس اگر یک سایت بسیار بزرگ با هزاران صفحه را اداره می کنید، گوگل توصیه می کند که نقشه سایت خود را به چند نقشه سایت کوچکتر بشکنید. در هرصورت، برای معرفی نقشه سایت خود، آدرس URL خود را دراین فیلد وارد کنید و دکمه “Submit” را فشار دهید.
فقط کافی هست آدرس سایت مپ رو در انتهای این فایل قرار بدین. اگر از افزونه yoast استفاده نمی کنید، این روش برایتان مناسب تر است. یکی از ساده ترین راه هایی که برای ایجاد سایت مپ وجود دارد، استفاده از افزونه سایت مپ است.
اگر قبلاً سایت مپ خود را در گوگل ثبت کرده باشید، تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. بر خلاف فایل robots.txt، موتورهای جستجو نمی توانند به صورت خودکار به دنبال نقشه سایت بگردند و آن را بخوانند. بنابراین باید خودتان به صورت دستی این قایل را در اختیار گوگل قرار دهید. اگر از سایت وردپرسی استفاده می کنید، خیلی راحت می توانید با افزونه Yoast SEO و با زدن یک دکمه برای سایت خود سایت مپ بسازید!