نقشه سایت چیست ؟ تاثیر نقشه سایت در سئو
انتشار: اردیبهشت 25، 1403
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

نقشه سایت چیست ؟ تاثیر نقشه سایت در سئو

اگر وب سایتتان را به تازگی طراحی کرده اید ، می توانید آدرس نقشه ی خود را در ابزار سرچ کنسول یا همان گوگل وب مستر تولز قرار دهید تا خزنده های گوگل نقشه ی سایت شما را سریع تر شناسایی کنند. اگر از CMS مانند WordPress، Wix یا Blogger استفاده می کنید، احتمالاً CMS شما قبلاً نقشه را در اختیار موتور های جستجو قرار داده است. همچنین در صورتی که CMS شما به صورت خودکار سایت مپ را ایجاد نکند، می توانید با یک سرچ ساده روش ایجاد نقشه سایت با استفاده از آن را متوجه شوید. زمانی که تعداد صفحات یک سایت زیاد و موضوعات زیادی را در بر می گیرد، فایل ایندکس نقشه کاربرد زیادی دارد.

  • گوگل و بینگ هردو فقط نقشه های سایتی که زیر 50 MB هستند را قبول می کنند.
  • برای سایت هایی که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده اند معمولا این بودجه از تعداد صفحات در صف ایندکس کمتر است در نتیجه مدیریت آن اهمیت بسیار بالایی دارد.
  • مثال ما در این ویدیو سایت کندوکلاب است و معیار خود برای تصمیم گیری در مورد بخش های مختلف سایت و نحوه حضور آنها در نقشه را اعلام می کنیم.
  • گوگل می تواند صفحات شما را به راحتی پیدا کرده و آن ها را ایندکس کند.
  • اون هم دقیقا همون ایرادی رو از سایت شما گرفته که من بهتون گفتم، نوع کاراکتری که استفاده شده مناسب نیست و بهتر بود که از unicode یا UTF8 استفاده میکردید.

سایت مپ یا همان نقشه سایت، یک فایل با فرمت xml است که به موتورهای جستجو کمک می کند تا بتواند محتواهای شما را ایندکس کند. سایت مپ یکی از موارد ضروری برای سئو تکنیکال است که اگر مقاله سئو چیست ما را مطالعه کرده باشید، در موردش صحبت کرده ایم. ساخت نقشه سایت تنها یکی از نکات مهم در سئو سایت وردپرسی است که با کمک افزونه yoast seo می توان آن را ساخت. قبل از معرفی نقشه سایت خود به گوگل میتوانید از بخش Optimization و قسمت Sitemaps در Google Webmaster Tools از عملکرد درست نقشه سایت خود مطمئن شوید. شما همچنین می توانید ویدئوها را در طراحی نقشه سایت خود به کار ببرید.

نقشه سایت Mobile

آدرس فایل نقشه سایت و همه آدرس هایی که در آن قرار دارد باید دقیقا مشابه آدرس اصلی سایت شما و به صورت https باشد. حذف نقشه سایت و معرفی نسخه جدید هیچ تاثیری بر سئو سایت شما نخواهد داشت. امیدواریم اطلاعات ارائه شده برای شما کاربردی بوده و به موفقیت شما در سئو کمک کند. در این مقاله نگاهی جامع و کاربردی به مفهوم نقشه سایت داشتیم؛ ابتدا تعریفی از نقشه سایت ارائه کردیم و سپس کاربرد و نحوه ساخت نقشه سایت را به صورت ویدیویی آموزش دادیم.

نام نقشه سایت هیچ اهمیتی ندارد و با هر نامی می توان این نقشه را معرفی ساخت. اما نقشه سایت بایستی با پسوند XML و بر روی سایت خودتان در دسترس باشد. ربات های گوگل بودجه مشخص و محدودی را برای بررسی و ایندکس هر سایت در نظر می گیرند که در بسیاری موارد موجب می شود تا هفته ها پس از انتشار محتوا منتظر بررسی و ایندکس آن توسط گوگل باشیم. من توصیه می کنم تاریخ را را فقط زمان تغییر قابل توجه سایت خود (یا افزودن محتوای جدید به سایت خود) تغییر دهید.

نقشه سایت ویدیو

XML مخفف Extensible Markup Language یا زبان نشانه گذاری قابل توسعه می باشد. XML به طور معمول برای لیست های URLها و اطلاعات مرتبط با آنها استفاده می شود. همانطور که گفته شد، نمیتوان در یک سایت مپ، بیش از 50 هزار URL را اضافه کرد و در صورتی که حجم فایل و یا تعداد آدرس های آن از مقدار گفته شده تجاوز کند، سایت مپ از نظر گوگل بی اعتبار شناخته میشود.

نقشه سایت (همچنین به عنوان “نقشه سایت XML” نیز خوانده می شود) پرونده ای است که هیچ یک از بازدید کنندگان انسانی شما تاکنون مشاهده نخواهند کرد. علامت گذاری شده است برای “فقط موتور جستجو” و هر صفحه در سایت شما ذکر شده است. همانطور که معلوم است ، این پرونده ساده ابزاری بسیار ارزشمند است. تمام صفحات موجود در نقشه سایت باید صفحات محوری و قابل ایندکس باشند. اما برخی صفحات به مرور زمان و به خصوص اگر مطالب زیادی در سایت باشد وارد نقشه سایت می شوند که لزوما از کیفیت و ارزش زیادی برخوردار نیستند. شما می توانید برخی از تگ های خاص مانند و را مشاهده کنید.