بعداً در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توانید این کار را انجام دهید. با این حال، لطفاً توجه داشته باشید که صرف داشتن یک نقشه سایت، رتبهبندی بالاتر موتورهای جستجو را تضمین نمیکند – یا حتی فهرستهای موتورهای جستجو را در این زمینه. راحتترین و سادهترین راه برای ساخت سایت مپ، استفاده از افزونه یواست است. افزونهای که میتوان از آن برای بهینهسازی صفحات نیز استفاده کرد.
- اگر همه چیز درست تنظیم شده باشد، شما اطلاعات sitemap خود را در قسمت نقشههای سابمیتشده ببینید.
- گزینه Try to increase the execution time limit to نیز وجود دارد که حداکثر زمانی است که فایل نقشه سایت می تواند بارگذاری شود (این عدد به ثانیه محاسبه می شود).
- این نوع سایت مپ تنها برای موتورهای جستجو مورد استفاده قرار می گیرد و کاربران قادر به مشاهده آن نیستند.
- با کلیک روی آیکون علامت سوال میتونید نقشه سایت رو با فرمت XML دریافت کنید.
علت این است که بیشتر پلتفرم ها یک نقشه سایت پیش فرض دارند که به صورت خودکار ایجاد شده است. آن ها با فرمت XML تحویل داده می شوند و معمولا در مسیر نسبی /sitemap.xml یافت می شوند. دقت داشته باشید که حالت استاندارد توزیع نقشه سایت فرمت XML می باشد.
سایر ابزارهای ساخت sitemap.xml
نقشه های سایت به همان اندازه برای وب سایت های معروف نیز مهم هستند. آنها به شما این امکان را می دهند که مشخص کنید کدام قسمت از وب سایت های شما از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و یا کدام قسمت ها بیشتر به روز می شوند. بنابراین موتورهای جستجو می توانند متناسب با آن از محتوای شما بازدید کرده و فهرست بندی کنند. در این مطلب سعی کردیم نکات مهم و تاثیرگذار در ساخت یک سایت را به شما بگوییم. اگر تا کنون سایت مپی را برای وب سایت خود نساختهاید، هر چه سریعتر این کار را انجام دهید. همانطور که در متن به آن اشاره کردیم، وجود یک نقشه سبب میشود تا محتوای موجود در صفحات شما دقیقتر بررسی شده و هنگام خزیدن رباتهای گوگل بهتر در نتایج جستجو ایندکس شوند.
ناحیه کاربری
برای اطمینان از ایجاد سایت مپ توسط افزونه Yoast بر روی علامت سوالی که کنار سایت مپ XML سایت (نقشههای XML سایت) قرار دارد کلیک کرده و گزینه مشاهده سایت مپ XML را انتخاب کنید. همچنین میتوانید با افزودن عبارت “sitemap_index.xml” به انتهای آدرس URL سایت خود آن را مشاهده کنید. به فولدر root سایتتان در هاست یا سرور بروید و فایل نقشه سایتی را که ساختهاید در آن آپلود کنید. این عمل، صفحه جدیدی را به سایت اضافه میکند که البته هیچ ایرادی ندارد. خیلی از سایتها این صفحه را دارند، کافی است در قسمت انتهایی URL مورد نظرتان عبارت /sitemap/ را تایپ کنید و اینتر بزنید.
بعلاوه نقشه سایت میتواند اطلاعات متا هر URL از سایت مانند آخرین بروز رسانی، میزان ارزش و نحوه ارتباط آن با دیگر صفحات را نیز شامل شود. وجود نقشه سایت (سایت مپ) به موتورهای جستجو کمک میکند تا محتوای وبسایت شمارا پیدا کند، تا کراولر ها بتوانند بهراحتی سایت را ایندکس کنند. نقشههای سایت همچنین به موتورهای جستجو میگویند که کدام صفحات در سایت شما مهم هستند. همانطور که در بخش قبل گفتیم در صورتی که تمام صفحات سایت شما در سایت مپ موجود باشند، گوگل بهتر میتواند محتواهای وب سایت شما را کشف کرده و آنها را ایندکس کند. این اطلاعات داخل این فایل میتواند شامل گزینههای منو اصلی سایت و همچنین لینکهای موجود در صفحات باشند. پس به طور کلی نقشه سایت تاثیر بسزایی در نحوه دیدن رباتهای گوگل، آنالیز صفحات مختلف و در نتیجه ایندکس آنها در جستجوی گوگل دارد.